Klubin säännöt

eazyGOLF Club säännöt

Seuraavia ehtoja sovelletaan eazyGOLF-kalenteriohjelmaan rekisteröityneen jäsenen ja eazyGOLF Clubin välisessä sopimuksessa. Rekisteröinnissä asiakkaan "omat tiedot" ovat hänen salasanansa takana ja niitä kutsutaan asiakkaan profiiliksi.

eazyGOLF Club - JÄSENYYS

Lyhyesti: eazyGOLF Club jäsenyys tarkoittaa sitä, että jäsenet ovat mukana jäsentapahtumissa sekä voivat harjoitella golfia eazyGOLF golfhallissa valitsemansa jäsentason (=aika- ja treenipaikkavalinnan) mukaisen jäsenmaksun maksettuaan. eazyGOLF golfhallin aukioloajat ovat joka päivä kello 6-23. eazyGOLF Club ei kuitenkaan aina pysty takaamaan treenipaikkojen saatavuutta täysin haluttuna ajankohtana, esim huoltotöiden tai muiden hallivarausten vuoksi. Golfhalli on kesäkuukausina (1.5-31.8) suljettuna.

Sähköisen kalenterin kautta jäsen voi tehdä yhden mattopaikkavarauksen per päivä ja hänellä voi olla enintään 4 varausta voimassa kerrallaan. eazyGOLF golfhalli toimii ilman henkilökuntaa ja jäsen pääsee sisään omalla jäsenkoodillaan aikaisintaan 30 min ennen mattopaikkavarauksen alkua. Jäsen voi harjoitella enemmän kuin 45 minuuttia kerrallaan, mikäli hänen jäsentasoonsa oikeuttavilla mattopaikoilla ja lähipelialueella on tilaa.

1 eazyGOLF Club - jäseneksi voivat liittyä yli 18-vuotiaat henkilöt. Jäsenyys on voimassa kalenterivuosittain ja astuu voimaan ensimmäisellä kerralla golfhallin avautuessa syksyllä, tai sen jälkeen heti maksusuorituksen saavuttua eazyGOLF Club tilille. Jäsenyys päättyy automaattisesti 31.12. ellei sitä ennen sitä uudisteta.

2 Alle 18-vuotiaat henkilöt voivat liittyä eazyGOLF Club jäseneksi vanhempansa tai huoltajansa suostumuksella. Vanhempi tai huoltaja on laillisesti vastuussa jäsenyydestä ja kaikista jäsenyyteen liittyvistä maksuista. Erillisiä juniorhintoja ei ole.

3 eazyGOLF Club jäsenellä on käytössää OVIKOODI, joka on tarkoitettu vain jäsenen henkilökohtaiseen käyttöön. Jäsenkoodia ei saa lainata eikä siirtää kolmannelle osapuolelle eikä kukaan muu kuin jäsen itse voi käyttää sitä. Jäsenen ovikoodi voidaan peruutta heti/kesken 12 kuukauden ajanjakson, mikäli ovikoodin väärinkäyttöä havaitaan. Jäsenyyden päättyessä JÄSENKOODIN toiminta päättyy.

4 Jäsen on velvollinen säilyttämään JÄSENKOODIA huolellisesti niin, ettei kukaan muu pääse käyttämään sitä. eazyGOLF Clubille on ilmoitettava epäillystä väärinkäytöksestä mahdollisimman pian.

5 Jäsenen henkilökohtainen profiili on jäsenen käytettävissä eazygolf.fi kautta. Jäsenen ei tule päästää muita luonnollisia henkilöitä tai oikeushenkilöitä käyttämään näitä palveluita esimerkiksi luovuttamalla käyttäjätunnuksensa ja/tai salasanansa.

6 eazyGOLF golfhalli on avoinna kello 6-23. eazyGOLF Club pyrkii mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan jäsenilleen jäsentason mukaiset treenimahdollisuudet arkisin ja viikonloppuisin klo 6-23, mutta eazyGOLF golfhalli voi olla suljettuna, tai auki rajoitetun ajan huoltotöiden tai ylivoimaisen esteen vuoksi. Golfhalli on kesäkuukausina (1.5-31.8) suljettuna.

7 eazyGOLF golfhallilla on molemmissa kerroksissa kameravalvonta.

8 Jäsen sitoutuu perehtymään eazyGOLF golfhallin turvallisuussääntöihin ja toimintasääntöihin.

9 Jäsen hyväksyy sen, että eazyGOLF Club rekisteröi, tallentaa ja käyttää henkilötietoja, kuten: nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero. Jäsen hyväksyy sen, että eazyGOLF Club voi tallentaa tietoja jäsenen käyntihistoriasta, jolla tarkoitetaan tietoja käyntien määrästä, ajankohdasta ja onko jäsen perunut varauksensa asianmukaisesti. Tietosuojavastaava on SLSystems Oy, jota edustaa sen toimitusjohtaja.

10 eazyGOLF golfhallissa on kameravalvonta. Valvonnan tarkoituksena on taata kaikkien jäsenten turvallisuus ja estää sekä selvittää mahdolliset rikokset. Kameravalvonta toteutetaan ja siihen liittyviä tietoja käsitellään sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Tietosuojavastaava on Tolotech Oy, jota edustaa sen toimitusjohtaja.

11 Tekemällä jäsenyyssopimuksen jäsen hyväksyy sen, että eazyGOLF Club voi ottaa jäseneen yhteyttä millä tahansa viestintämenetelmällä tiedottamistarkoituksessa sekä kertoakseen kampanjoista ja tarjouksista ajankohtaisen lainsäädännön mukaisesti. Jäsen voi peruuttaa suostumuksensa vastaanottaa viestejä ottamalla yhteyttä eazyGOLF Clubiin.

12 Jäsen harjoittelee golfhallilla aina omalla vastuullaan. eazyGOLF Club ei vastaa mistään vammoista, joita jäsen mahdollisesti saa tai aiheuttaa eazyGOLF golfhallissa ollessaan.

13 eazyGOLF Club ei vastaa jäsenen eazyGOLF golfhalliin tuoman henkilökohtaisen omaisuuden rikkoutumisesta, varkaudesta tai muusta katoamisesta. Tätä sovelletaan huolimatta siitä, onko omaisuus lukittu vuositasoksi vuokrattuun teräskaappiin tai päiväkäytössä olevaan pukutilan lukittavaan kaappiin.

14 eazyGOLF Club ei vastaa olosuhteista, jotka rajoittavat jäsenen eazyGOLF golfhallin käyttöä, kun olosuhteet eivät ole eazyGOLF Clubin hallittavissa eikä eazyGOLF Club ole voinut ennakoida tai ratkaista kyseisistä olosuhteista johtuvia seurauksia.

15 Jäsenyyssopimuksessa sovelletaan Suomen lainsäädäntöä.

16 Jäsenen ja eazyGOLF Club väliset riita-asiat pyritään ratkaisemaan sovittelemalla. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kumpi tahansa osapuoli voi viedä riita-asian tuomioistuimen käsiteltäväksi.

eazyGOLF - Kirkonmäenkatu 15, 33700 Tampere / Jouni Laine puh 050 401 4000

Tehty lisäys 18.11.2021 : Golfhalli on kesäkuukausina (1.5-31.8) suljettuna.

Liity mukaan tästä linkistä!